Hulp gezocht !!!

GBS De Linde is op zoek naar helpende handen om het team te versterken. Wij zoeken enkele  vrijwilligers bij het uitvoeren van toezichten op de speelplaats(en), zowel op de kleuterafdeling als op de lagere schoolafdeling. Je inzet wordt beloond met een vrijwilligersvergoeding.

Ook zijn we op zoek naar gemachtigde opzichters om de veiligheid van onze kleuters te garanderen (’s morgens oversteken bij de kleuterschool).

Bent u niet in het bezit van een attest, dan kunt u zich aanmelden bij de gemeente. Daar krijgt u meer informatie over hoe u het attest kunt behalen. Zowel de leerkrachten, de ouders en hun kinderen zullen jullie dankbaar zijn.

 Indien u dus graag ons team wil versterken, dan kunt u contact opnemen met de directie op directie.delinde@kortmark.be of telefonisch via 051/56.72.53

Groetjes,

Het schoolteam van GBS De Linde.