GBS De Linde, dé grote winnaar van de Helm Op Fluo Top-videoclipwedstrijd!

De VSV (Vlaamse Stichting voor Verkeerskunde) organiseert ieder jaar de actie Helm op Fluo Top.  Dit jaar deed onze school opnieuw mee aan het project Helm Op Fluo Top, dat liep van de herfstvakantie tot aan de krokusvakantie . Elke leerling kreeg een stickerkaart. Wie naar school kwam en fluokledij droeg, kreeg een sticker. Ook een fietshelm dragen leverde een sticker op. Wie elke dag fluokledij of een helm draagt, heeft zijn kaart dus tegen de krokusvakantie vol. Op de kaart kunnen jullie zien wat jullie hebben verdiend. Klassen die heel goed hun best deden konden ook verder sparen op een klasposter.

Hier was ook een wedstrijd aan verbonden. De klas die, met het campagnelied van VSV, de mooiste videoclip kon maken, wint een ijskar op school.

Het vijfde leerjaar uit De Linde in Zarren (Kortemark) werd dé grote winnaar van de Helm Op Fluo Top-videoclipwedstrijd! Met hun inzending winnen ze dus een ijskarretje voor de klas.

Hieronder kunnen jullie het artikel van de nieuwsbrief helemaal lezen, alsook de videoclip bekijken waarmee het 5de leerjaar heeft gewonnen.

https://nieuws.verkeeropschool.be/nieuws/klas-wint-ijskarretje-met-videoclip-helm-op-fluo-top