Stem op onze PYJAMA- foto ! #PYJAMADAG #BEDNET

Vandaag was het nationale pyjamadag! we mochten allemaal in onze pyjama naar school komen. Maar waarom eigenlijk? Dit was niet voor iedereen duidelijk. Daarom gingen we even op ontdekking en merkten we dat dit georganiseerd wordt voor kinderen die langdurig ziek zijn en daarom niet naar school kunnen gaan. Thuis kunnen ze via de computer toch de les volgen en zo een klein beetje bij hun vrienden zijn! Een heel mooi initiatief, deze pyjamadag, om toch even aan al deze kinderen te denken.

Alle klassen mochten een originele pyjamafoto insturen. Op 30 maart worden er winnaars gekozen.
We zouden er heel graag bij zijn. Via onderstaande link kunnen jullie een stem geven aan onze klasfoto ! Stemmen jullie mee? Laat al jullie vrienden meestemmen!
(Vergeet de andere klassen ook niet, want die maakten ook een foto. )

 

https://pyjamadag.bednet.be/project/12812